2014. október 30., csütörtök @ 12:43  0 stares
[ezt megálmodtam, azért írtam le, és sajnos velük, pedig nem is shippelem őket. hm]

Egy padon ültek, kabátjukba burkolózva, miközben gondolataikba mélyedve nézték a téli utcát. Estefelé járhatott az idő, az utcai lámpák már gyengéden megvilágították a teret. Alig jártak arra, csak pár szerelmespár, de miért is lettek volna sokan ott? Karácsony este volt. Mindenki otthon ült, vagy a rokonoknál ünnepelte ezt a napot, kivéve ezt a négy embert. Ők még kiültek egy kicsit, mielőtt visszamentek volna a többi taghoz a dormba, kik már várták őket. Nemsokára Dongwoo és Hoya felállt.
-Szerintem mi most már megyünk. Ti jöttök? - kérdezte az egyik a vezetőtől. Ekkor a maknae feje amaz vállára hajlott.
-Hát, úgy látszik még maradunk egy darabig, de ti csak menjetek!
-Oké, de ne hogy megfázzatok! - köszöntek el és összehúzva magukon kabátjaikat elindultak a havas utcán. Sunggyu addig nézte barátait, míg el nem tűntek a szeme elől. Aztán visszafordult Sungjong felé, aki édesen aludt rajta. Nem volt szíve felébreszteni, de azt nem bírta ki, hogy ne csókolja meg a fejét, amit csak egy vékony sapka védett a hidegtől. Közelebb húzódott a maknaehoz, majd sóhajtott egyet.

Szerette.

Már az elejétől fogva, ahogy meglátta. De nem akarta elmondani másoknak, főleg nem neki. Csak magában szenvedett ettől az érzéstől. Nem tudta eldönteni mi lenne a helyes.
Már egy jó ideje ott ültek. Sunggyu pedig - mivel már túl csendes volt neki a környezet -, elővette telefonját és bekapcsolt egy zenét csak úgy megérzésre. Mikor visszatette a zsebébe a szerkezetet és kezét az ölébe ejtette, egy másik kezet érzett meg a sajátján. Lenézett volna, de Sungjong pillantására lett figyelmes a szeme sarkából. Mosolyogva odafordult hozzá.
-Hát feléb… - de a mondatot nem tudta befejezni, mert a maknae szájára tapasztotta ajkait. Eléggé meglepődött, de hagyta, hogy a másik kóstolgassa őt, majd mikor elengedte, mutatóujját Sunggyu szájára tette, nemhogy mondjon bármit is.
-Boldog karácsonyt! - mondta és ujját elvéve még egy csókot hintett a leader ajkára. Ekkor megszólalt a harang, éjfélt jelezve. A fülhallgatóból pedig ezek a szavak hallatszottak: ”Crazy Love.~”

Címkék: